English

ACCESS BARS®

Kan du huske sidste gang hvor du var fuldstændig afslappet, næret og taget hånd om? Eller er det lidt for længe siden du modtog healing og venlighed uden domme af din krop eller din væren?

Vidste du, at der er 32 punkter på dit hoved, som, når de bliver berørt helt let, ubesværet og let lader dig give slip på alt , som ikke tillader dig at tage imod?

Disse punkter indeholder alle de tanker, idéer, holdninger, emotioner og overvejelser, som du har lagret i dette eller ethvert andet liv. Det er en mulighed for at give slip på det hele!

Det er ligesom at trykke på delete-knappen på din computer. Tanker, følelser og emotioner som får dig til at gentage de samme mønstre igen og igen bliver frigjort.

Access Bars® er det første kursus i Access Consciousness®.
Tusindvis af mennesker har brugt Access Bars til at forandre mange aspekter af deres krop og deres liv, herunder søvn, sundhed og vægt, penge, sex og forhold, angst, stress, depression og meget mere.

I værste fald vil du have det som om, du har fået en fantastisk massage. I bedste fald vil hele dit liv ændre sig til noget bedre og større med fuldstændig lethed.

Kommende Access Bars kurser og events

Access Bars- og Bodybytte
København

29. januar 2022

Mere info
Access Bars® kursus
København

30. januar 2022

More info

Sign Up For My Newsletter

Receive news and updates on classes & events